Történetünk

 

Hogyan is kezdődött? - merülhet fel bárkiben a kérdés

 

Trabant fanatikusok mindig voltak, vannak és lesznek is. Ez a mi nagy mázlink és egyben a klubunk megalakulásához szükséges alapok is.

Öröklődjön az családi hagyomány útján, vagy barátok által, a lényeg hogy a klubtagok mindegyike megfertőződött egy gyógyíthatatlan betegséggel, közismertebb nevén a Trabant szerelemmel.

Valóban betegség ez?

Nem!

Hogy is hangzana az hogy "Trabant szerelemben szenvedek.." A Trabantozás egy életstílus, melyet egyre többen követnek a mi környékünkön is, látván a jó társaság és remek hangulat meglétét.

 

Klubunk megalakulása a 2010-es évre tehető, ekkor ugyanis kialakult egy hármas brigád, vagy nevezhetjük Triónak is, melynek alapítója: Máté Ádám, Visi Roland és Vonnák Péter volt. Jónéhány közös összejövetlen után, 2010. november 8-án arra az elhatározásra jutottunk, hogy megalapítjuk a Sárbogárdi Trabant Klubot. A Klub létrehozásának célja az volt, hogy a környékbeli Trabantosok bármilyen problémával tudjanak hozzánk fordulni, alkossunk egy közösséget ahol mindenki mindenkinek segít.

 

Szerencsére az ország minden pontján lehet még Trabant őrülteket találni, és ez Sárbogárd környékére fokozottan igaz. Egymást követve találkoztunk újabb és újabb Trabantosokkal valamint Wartburgosokkal akik szívesen csatlakoztak hozzánk és mind a mai napig közénk tartoznak.

 

Időközönként kisebb Trabant-Wartburg találkozókat szervezünk a sárbogárdi Tesco parkolóban, és bármilyen rendezvény kerül megrendezésre a Klubtagok előre egyeztetett időpontban adott helyszínről kisebb konvojban tartanak a találkozó helyszínére.

A vonulás mindenki számára nagy élmény, legyen szó a tagokról, a tagok párjairól vagy a járdán sétáló széles vigyorral integető gyalogosokról.

 

Jó érzés egy ilyen csapathoz tartozni, és reméljük hogy a Klub egyre több taggal büszkélkedhet mialatt a történet folytatódik.. :)

 

Boldog szülinapot!

 

1 éves a Bogárdi Trabi Klub,

Minden járgány pöccre indul.

A benzin ára lejjebb kúszik,

Most indulnak az igazi bulik.

A legjobb DJ a Trabiban van,

A hangzás itt már javíthatatlan.

A legszebb autók a világon,

Motorhangjuk..mint egy álom.

Ma különös látvány fogad az utcán,

Ne lepődj meg, ne nézz furcsán.

A Trabik dudája 1 percig harsog,

Mind azt zengik: Boldog Szülinapot!

Rólunk

  • Társaságunkban a már korábban kialakult barátságok mellett újabb barátságok kötődnek.
  • Büszkék vagyunk az autóinkra, és szívesen segítünk bárkinek aki hozzánk fordul!
  • Bízunk benne hogy a jövőben egyre többen mondhatják el ezt magukról, és egyre több szélvédőn fog majd díszelegni a Sárbogárdi Trabant Klub felirat!